2018. november 10., szombat

E-ügyintézési lehetőség az iskolánkban

Iskolánk KRÉTA felülete elérhető a következő címen:


Kérjük a számítógépes böngészőn keresztül történő belépéshez mindig ezt a címet használják. A  hivatalos mobilos alkalmazásban az iskolánk a neve alapján kiválasztható a listából. Kísérleti jelleggel ki lehet próbálni egy másik, "nemhivatalos" mobilos alkalmazást is, ami ugyanarra a rendszerre épül. Akinek gondjai vannak a belépéssel kérjük forduljon gyermeke osztályfőnökéhez.

-----

A 2018/19-es tanévtől teljes körűen használjuk az E-kréta rendszert iskolánkban. Ezzel az elektronikus napló kínálta lehetőségekkel élnek a tanulók, szülők és pedagógusaink. Tanáraink olyan innovatívan használják a felületet, hogy beválasztottak minket a KAFFEE projektbe, mellyel az ide járó gyerekek szüleinek lehetősége nyílik elektronikus ügyintézésre egyelőre 12 ügyfajtában. Köztük olyanokban, mint a beiratkozás, kiiratkozás, felmentés kérés, de akár olyan „mindennapos” témákban is, mint szülői igazolás vagy a személyes adatokban, elérhetőségekben történő változás. Azaz a szülőknek bizonyos ügyek elintézéséhez már nem szükségszerű bejönni az iskolába (esetleg szabadnapot kivenni, stb.), hanem a kiosztott bővített gondviselői felhasználónév és jelszó segítségével az E-kréta felületre belépve és az e-Ügyintézés ikonra kattintva máris kiválaszthatja az elintézni kívánt ügyet.


Videós segítséget a rendszer használatához a Kréta Tudásbázisban lehet találni itt: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése