2017. december 22., péntek

Karácsonyi műsor, 2017. december 21.

A hagyományokhoz híven idén is az első osztályosok adták a karácsonyi műsort a Bolykyban. Hosszú próbák után kétszeri megpróbáltatás várt rájuk, hiszen délelőtt az iskola tanulóinak és pedagógusainak, délután pedig az érdeklődő szülőknek adták elő történeteiket. Szintén a hagyományoknak megfelelően a műsor idén is nagy sikert aratott, sokszor már az előadás közben is felzúgott a taps - például az angyalkák esti táncakor, ami a sötétben (lekapcsolt világítás mellett) varázslatos látványt nyújtott. Erről sajnos jó fotónk nem készült, ezt élőben kellett látni... Esetleg az ÓMI videóján, ami reméljük hamarosan kikerül a honlapjukra.

Egyéb fotók azért készültek, amikor több volt a fény, például íme a délelőtti tömeg, vagyis ahogy az iskolások nézik az iskolásokat:



Az első műsorszámot az 1.b adta elő Csák Sándor rendezésében:

3 testvér hazafelé tart az erdőben, nyúllal, varjúval, szarvassal

A következő előadást, egy klasszikusnak mondható betlehemi jelenetet az 1.a mutatta be Dudás Ibolya és Pásztor Szilvia tanító nénik aktív részvételével:

Pásztorok, pásztorok...

A közös finálét már az énnekkar is kísérte:



Este pedig kezdődött az egész elölről, ezúttal a szülőknek:

Ibolya néni mesét mond az unokának

Reméljük, hogy a jövő évi, és az azutáni műsorok is hasonló sikerrel zárulnak majd, addig pedig áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése